تراکت را گرفت، یک نگاه سطحی شاید در حد یک ثانیه به آن انداخت و کف پیاده رو رهایش کرد. به زحمت می شد آسفالت پیاده رو را دید، تقریبا تبدیل شده بود به یک فرش کاغذی… در رنگ های مختلف: قرمز ، آبی ، زرد …
پایان نامه، مقاله ISI، تحقیق، تز دکتری و … شاید بحث در مورد عناوین و موضوعات این تراکت ها در اینجا ضرورتی نداشته باشد ولی از این نمی توانیم بگذریم که این اتفاقات هر روز روبروی دانشگاه تهران می افتد. دقت کردید؟ دانشگاه !!! دانشگاهی که رتبه اول را در ایران دارد، دانشگاهی که معروف ترین دانشگاه ایرانی در دنیاست، دانشگاهی که قدمت بسیار طولانی دارد و حداقل اگر هیچ یک از این افتخارات را هم نداشته باشد بالاخره دانشگاه که هست !!؟؟
نمی خواهم تقصیر را گردن کسی بیندازم اما آیا تا به حال کسی به این حجم از کاغذ که کف خیابان انقلاب یا هر خیابان دیگر، افتاده است دقت نکرده؟ آیا کسی به این فکر نکرده که این کاغذ ها درختان تنومندی هستند که زیر پای عابران لگدمال می شوند؟ جدا از مسئله قطع درختان آیا برای کسی چهره ی شهر اهمیت ندارد؟ شاید اگر یک فرد خارجی وضعیت این خیابان ها و پیاده روها را ببیند وحشت کند. هرچه می کشیم از این افراط و تفریطمان است.
به نظر شما چه کسی مسئول این مشکلات است؟ زیاد به فکرتان فشار نیاورید… خودمان!!! بله خودمان مسئول هستیم. ایراد ما این است که فکر می کنیم همیشه یک سری آدم فضایی هستند که درختان را قطع می کنند بعد تبدیل به کاغذ می کنند و کاغذ را می دهند دست یک آدم فضایی دیگر تا با آن ها تراکت تبلیغاتی بسازد و در آخر هم یک آدم فضایی تراکت ها را در خیابان پخش می کند. دوستان، تمام این افراد خود ما هستیم مگر غیر از این است؟ هر کدام از ما برای خود کسب و کاری داریم، هر کدام به فکر رونق دادن به آن هستیم و دوست داریم پیشرفت کنیم. مطمئنا تبلیغات و آگاه کردن دیگران از محصولات و خدماتمان یکی از بهترین راه ها برای پیشرفت است اما به چه قیمتی؟ اینکه من منابع طبیعی کشورم را نابود سازم ،چهره شهر را زشت کنم، کاغذی که با این زحمت و با این هزینه ی بالا تولید شده را تبدیل به فرش زیر پای عابران کنم ، اما در کسب و کارم پیشرفت داشته باشم منطقی به نظر میرسد؟
باور داشته باشید همیشه یک را ه نیست که ما را به هدفمان می رساند. به مرور زمان راه های متنوع تر به وجود می آیند و این ما هستیم که باید کمی انعطاف به خرج داده و به خودمان جرات امتحان راه های جدید را بدهیم. مطمئنا راه های جدید منافع بیشتری برایمان ایجاد می کنند. این بحث در مورد تبلیغات و آگهی هم صدق می کند. امروز ثابت شده است که تبلیغات و آگهی آنلاین به مراتب موفق تر از روش فیزیکی و کاغذی ست و روز به روز هم در حال رشد می باشد. استفاده از روش آگهی اینترنتی به مراتب ارزان تر و ساده تر می باشد و وقت کمتری را از ما می گیرد و علاوه بر داشتن طیف مخاطبین بسیار بالا به حفاظت از محیط زیست هم کمک شایانی می کند.
خوشبختانه ما در کشورمان از طریق تبلیغات پاک و متنوع در خصوص آگهی اینترنتی مانند گوگل ادوردز می توانیم نه تنها سرعت بیشتری در نمایش شما داشته باشیم بلکه جلوی قطع درختان را به سرعت بگیریم.
گوگل ادوردز با تجربه بالای خود یک روش دقیق و منحصر به فرد در سیستم تبلیغات و آگهی اینترنتی منافع زیادی را عاید کاربران خود کند.
به امید آن روزی که فرهنگ استفاده از امکانات آنلاین در کشورمان فراگیر شود.